Рекламна агенция варна

Клиент:
Златекс ООД
Проект:
Рекламни надписи на сграда в гр. Плевен

Обемни светещи букви "Zlatex"

Лицата и бордовете на буквите са изпълнени от зелен плексиглас, а гърбовете са изработени от поресто ПВЦ. Светят напред и странично. Буквите са осветени с влагозащитени лентови диоди. Захранванията са скрити в обема на самите букви. Височината на борда е 100мм с цел оптимално разсейване на светлината по лицата им.

Интериорни несветещи букви "Zlatex"

Буквите са изработени от поресто ПВЦ 20мм. Монтирани са към стената посредством дистанционери.Цветът на буквите е постигнат чрез цялостно боядисване.

Обемни светещи букви и лого "AGCO"

Табелата е изработена от метална конструкция, върху която е монтирана еталбондова тава в черен цвят, служеща за фон на светещите обемни букви. Логото и надпис "AGCO" са изработени от плексигласови лица и бордове, и светят както напред така и странично. Логото е апликирано с транслуцентно фолио. Малките букви са изработени от опалов (бял) плексиглас и са вградени в прорязаната еталбондова тава. Цялата реклама е осветена с влагозащитено светодиодно осветление.

Обемни светещи букави "FENDT"

Табелата е изработена от метална конструкция, върху която е монтирана еталбондова тава в сив цвят, служеща за фон на светещите обемни букви. Лицата на буквите са изработени от опалов (бял) плексиглас и са апликирани със зелено транслуцентно фолио. Буквите светят само напред. Бордовете са изработени от поресто ПВЦ и са боядисани в черно. Буквите са осветени с влагозащитено светодиодно осветление.