Рекламна агенция варна

Менюта

Меню

Менютата са лицето на заведението. Понякога те могат да са решаващия фактор дали ще задържите пристигналите при вас клиенти. Голямото разнообразие от технологии и възможности за изработка на менютата позволява да развихрите вашата креативност, за да се отличите от конкуренцията и да избягате от статуквото. Ефектни ламинати, спирали, твърди корици с релеф, декоративни капси, печат върху кожа - ние сме тук, за да ги направим заедно.

Стандартните менюта могат да са многолистови, еднолистови менюта или тип дипляна с една или с две сгъвки. Многолистовите се сглобяват с телчета. За по-голяма издръжливост или за постигане на определен ефект, менютата се ламинират. В зависимост от тиража, предлагаме дигитален или офсетов печат.

 

Менюта с твърди корици: за корица могат да се използват каширани корици, дърво или кожа. Сглобяват се с болтове или се затварят с магнити. За по-голяма издръжливост или за постигане на определен ефект, менютата се ламинират. В зависимост от тиража, предлагаме дигитален или офсетов печат.

 

Менюта със спирала: за корица могат да се използват каширани корици, дърво или кожа. За по-голяма издръжливост или за постигане на определен ефект, менютата се ламинират. 

Менюта